e
Banner

Etiketler: globelink ünimar



Fatih Baş: İhracatta yaşanacak artış lojistik sektörüne de olumlu yansıyacak


Yayın: 22-06-2023
Kategori: Lojistik

Ekonomi politikalarındaki değişim rüzgârı dış ticarete ilişkin beklentilerde güncellemeye sebep oldu. İhracatçılar, bir süredir esen olumsuz havanın tersine dönebileceğini düşünürken; Globelink Ünimar İcra Kurulu Komite Üyesi Fatih Baş, ihracatta yaşanacak artışın lojistik sektörünü de pozitif etkileyeceğini ifade etti.




Globelink Ünimar yeni parsiyel ihracatı rotasını hizmete açtı!


Yayın: 10-07-2023
Kategori: Lojistik

Globelink Ünimar, parsiyel taşımacılığı servisinde rota sayısını artırmaya devam ediyor. Attığı yeni adımlarla müşterilerine esnek, hızlı ve güvenilir çözümler sunmaya devam eden Globelink Ünimar, parsiyel ihracat servisiyle Ambarlı ve Aqaba rotasında hizmet sağlayacak.




Globelink Ünimar, milk run taşımacılıkla nakliye verimliliği ve maliyet optimizasyonunu destekliyor


Yayın: 21-08-2023
Kategori: Lastik

Lojistik ve tedarik zinciri alanındaki uygulamalar iş dünyasındaki kurumsal yapıların iş süreçlerine ciddi katkılar sağlıyor. Nakliye ve maliyet konusunda verimliliği artıran milk run taşımacılık, lojistik ihtiyaçların giderilmesi konusunda önemli bir alternatif oluşturuyor. Bu kapsamda, bir süredir milk run taşımacılık hizmetlerini sürdüren Globelink Ünimar, lojistik ekosisteminin gelişimini destekleyecek önemli adımlar atıyor. 




Fatih Baş: Yeni ticari ilişkiler ihracat pazarlarını genişletecektir


Yayın: 29-09-2023
Kategori: Lojistik

Türkiye son dönemde, başta MENA bölgesi olmak üzere farklı ülkelerle ticari diyaloglarını geliştirdi. Globelink Ünimar İcra Kurulu Komite Üyesi Fatih Baş atılan bu adımlarla ilgili yaptığı değerlendirmede Türkiye'nin ihracat pazarını genişletebileceğini söyledi.




Globelink Ünimar İcra Kurulu Başkanı Fatih Baş oldu


Yayın: 16-01-2024
Kategori: Lojistik

Globelink Ünimar İcra Kurulu Başkanı pozisyonuna, uzun yıllardır şirket içinde çeşitli görevlerde bulunan Fatih Baş getirildi.




Globelink Ünimar yaptığı yatırımlarla global lojistik altyapısını güçlendiriyor


Yayın: 19-01-2024
Kategori: Lojistik

2024'te faaliyet gösterdiği tüm alanlarda global lojistik altyapısını güçlendirmeyi hedefleyen Globelink Ünimar, gerçekleştirdiği yatırımlarla pazardaki konumunu güçlendiriyor.  




E-ihracattaki artış lojistik faaliyetlerinin önemini artırıyor


Yayın: 29-01-2024
Kategori: e-ticaret

E-ihracat faaliyetlerinde yaşanan artış Türkiye’nin dünya pazarındaki konumunu güçlendiriyor. Dijital ihracattaki büyüme sektör hacmini büyütürken müşteri taleplerini de paralel oranda etkiliyor. Lojistik faaliyetleri ise ürünlerin müşteriye ulaştırılması aşamasında kilit noktada yer alıyor. Globelink Ünimar İcra Kurulu Başkanı Fatih Baş, e-ihracatta lojistik faaliyetlerinin öneminin altını çizerken iki sektörün de karşılıklı olarak birbirini desteklediğini vurguladı.




Kızıldeniz’de artan gerilim Türk ihracatçısına rekabet avantajı sağlayabilir


Yayın: 05-03-2024
Kategori: Lojistik

Kızıldeniz’de yaşanan gelişmeler lojistik sektörünü ve küresel ticareti etkilemeye devam ediyor. Asya ile Avrupa arasındaki denizyolu güzergahının uzamasının Türk ihracatçısına rekabet avantajı sağlayabileceğini belirten Globelink Ünimar İcra Komite Üyesi Ahmet Güçlü, Kızıldeniz’de artan gerilimin sektör üzerindeki etkilerine ilişkin açıklamalarda bulundu.




Globelink Ünimar, müşteri deneyimine yapay zekayı entegre etmeyi planlıyor


Yayın: 11-03-2024
Kategori: Lojistik

Globelink Ünimar İcra Kurulu Üyesi Ayfer Saltan Oladi ve Müşteri Deneyimi ve Pazarlama Direktörü Bahar Mutlu, Türkiye’nin en büyük müşteri ilişkileri yönetimi etkinliği CRM Summit 2024’te konuşmacı olarak yer aldı. Sheraton Grand İstanbul Ataşehir’de düzenlenen zirvede, Globelink Ünimar’ın müşteri deneyimlerine yönelik faaliyetleri ve gelecek planları aktarıldı.




Fatih Baş: Türkiye’nin lojistikteki yol haritası ne olmalı?


Yayın: 18-04-2024
Kategori: Lojistik

Lojistik sektörü, Türkiye’nin ekonomik kalkınmasında kilit bir rol oynuyor. Sektörün gelişimini sürdürmek ve güçlendirmek için lojistikteki yol haritasının çizilmesi gerektiğini ifade eden Globelink Ünimar İcra Kurulu Başkanı Fatih Baş, Türkiye’nin lojistikteki yol haritasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.